Kontakt mig op for et tilbud!

hCaptcha

Vinduespudsning i Vejen og omegn

Står du og kigger ud af vinduet, men kan egentlig ikke se så meget, fordi dine vinduer er helt beskidte? Ja, så er det vist tid til en aftale om vinduespudsning af Jim’s Rengøring

Hos Jim’s Rengøring har vi mere end 35 års erfaring i branchen, og vores fokus er stadigvæk, at levere arbejde af høj kvalitet, som tilpasses vores kunders behov og ønsker. Vi har altid været opmærksomme på vores kunder, og ønsker at opbygge tætte relationer og samarbejder gennem årene. For at det lykkes, så overholder vi altid vores aftaler og udfører det planlagte arbejde til den aftalte pris.

Vi udfører alle former for vinduespudsning indenfor følgende områder:

  • Vinduespudsning inden- og udendørs
  • Nedvaskning af vinduesrammer
  • Afrensning af vinduer
  • Vi tilbyder vinduespudsning med både rentvandsanlæg og traditionel vinduespolering
  • Afvaskning af solceller

Fra Vejen kører vi ud til både private kunder der skal have pudset vinduer, til virksomheder som ønsker en daglig rengøring og vinduespudsning. Som privat, kan du søge om tilskud til vinduespudsning via fradrag i skat. Da der er tilskud til vinduespudsning, så bliver prisen for at få vasket vinduer faktisk rimelig lav.

 

Kontakt vinduespudser i Vejen

Skal du have pudset dine vinduer i Vejen og omegn, så er du velkommen til at tage kontakt til os på 40 11 08 70, så kommer vi forbi og udfører vinduespudsning og nedvaskning af rammer. Du bestiller os blot til denne første gangs vinduespudsning, og på faktura vil der stå noteret tilbuddet hvis du ønsker at fortsætte vinduespudsningen hver 4. eller hver 8. uge. På den måde forbliver dine vinduer rene og pæne.

Bor du ikke i Vejen men i de omkringliggende byer, så udfører vi også vinduespudsning i:

Askov 6600, Gesten 6621, Brørup 6650 og Bække 6622.