Kontakt mig op for et tilbud!

hCaptcha

Vinduespudsning i Holsted og omegn

Bor du i Holsted eller omegn og ønsker du at få pudset dine vinduer af en professionel?

Så har du fundet frem til den rigtige hjemmeside for, vi kan helt sikkert hjælpe dig med opgaven.

Hos Jim’s Rengøring hjælper vi dig med vinduespudsning både inde og ude, afrensning af nye vinduer, afvaskning af solceller, nedvaskning af vinduesrammer og så tilbyder vi vinduespudsning med både rentvandsanlæg og traditionel vinduespolering. Der er ikke den opgave, vi ikke kan udføre for dig. 

 

Selvom virksomheden har været i branchen i mere end 35 år, så ligger vores fokus stadig på at levere et arbejde i høj kvalitet med fokus på at skabe tilfredse og glade kunder, som kommer igen. Vi ønsker ikke blot at udføre et arbejde, men også at skabe tætte relationer med vores kunder, som kan blive vores samarbejdspartnere fremadrettet. 

 

Vi kører ud til både private kunder såvel som virksomheder i Rødding og omegn, der ønsker at få pudset deres vinduer af en professionel, så de igen kan se ud af deres ruder.

 

Kontakt vinduespudser i Holsted

Står du og mangler en professionel vinduespudser i Holsted og omegn, så er du velkommen til at tage kontakt til os på 40 11 08 70. Så kommer vi gerne forbi og udfører vinduespudsning og nedvaskning af rammer.Du bestiller os blot til denne første gangs vinduespudsning, og på faktura vil der stå noteret tilbuddet hvis du ønsker at fortsætte vinduespudsningen hver 4. eller hver 8. uge, så dine vinduer står pæne og rene.

Bor du ikke i Holsted men i de omkringliggende byer, så udfører vi også vinduespudsning i:

Jels 6630 og Skodborg 6630.