Kontakt mig op for et tilbud!

hCaptcha

Vinduespudsning i Christiansfeld og omegn

Er dine vinduer så snavset, at du ikke kan se ud af dem mere? Så er det tid med en vinduespudsning

Hos Jim’s Rengøring udfører vi alle opgaver indenfor vinduespudsning i Christiansfeld og omegn. Vi kan vaske dine vinduer både inde og ude, vaske dine rammer af, afrense nye vinduer og afvaske solceller. Vi tilbyder vinduespudsning med både rentvandsanlæg og traditionel vinduespolering.

Hvis du vælger os til at pudse dine vinduer, så kan du være sikker på, at du får leveret et stykke arbejde med kvaliteten i fokus, til en rimelig pris. Med 35 års erfaring i branchen, så kan du være sikker på, at vi overholder vores aftaler med vores kunder. Vi har altid været meget opmærksomme på, at vores kunder får udført det arbejde, som de ønsker, og som gør, at de vælger os igen og igen. Vi ønsker, at vores kunder skal være vores samarbejdspartnere, og derfor gør vi alt for, at de skal være glade og tilfredse efter, at vi har udført vores arbejde.

Vi kører ud til private såvel som virksomheder og pudser vinduer, så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan få lavet en god plan for jeres vinduespudsning, som passer til jeres behov og ønsker. Så kan I nemlig bruge tiden på de opgaver, som I er gode til, så skal vi nok klare det andet. 

 

Kontakt vinduespudser i Christiansfeld

Står du og skal have pudset vinduer i Christiansfeld og omegn, så ring til os på 40 11 08 70, så kommer vi forbi og udfører vinduespudsning og nedvaskning af rammer. Du bestiller os blot til denne første gangs vinduespudsning, og på faktura vil der stå noteret tilbuddet hvis du ønsker at fortsætte vinduespudsningen hver 4. eller hver 8. uge.

Bor du ikke i Christiansfeld men i de omkringliggende byer, så udfører vi også vinduespudsning i:

Sjølund 6093 og Hejls 6094.